Çakmaklı Cumhuriyet İlkokulu
Çakmaklı Mah. Hicaz Sok. No6 Hadımköy Yolu Metro Market Arkası Büyükçekmece İSTANBUL

VİZYON

Çağdaş yaşamı destekleyen, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, özgüveni gelişmiş, doğaya saygılı, çevre bilinci gelişmiş, liderlik özelliklerine sahip, “mutlu“ - “özgür“ ve “ hayata hazır “ bireyler yetiştirmek için en kaliteli eğitim ve öğretimi sunarak, - Eğitim Bölgemizde - eğitimde lider okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitimin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, demokrasiye inanan ve demokratik katılımı uygulayan, evrensel değerlere sahip, farklılıklarıyla övünen, geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmelliği hedefleyen, değişim – gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan, bilimsel düşünen ve proje geliştiren, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

Öğretim Şekli :Tam Gün - Örgün